O nas

V podjetju Promocije.s d.o.o., se ukvarjamo s pospeševanjem in posredovanjem prodaje. Sodelujemo s številnimi znanimi podjetji in imamo zgrajeno odlično in obsežno mrežo za vzpostavljanje novih kontaktov in tržnih poti.

Našo vizijo vodijo ustvarjalnost, motivacija in prilagodljivost. Prepričani smo, da je pri pospeševanju prodaje proizvodov in storitev, pomemben osebni stik, zato menimo, da je to edini pravi način, da skupaj z vami ustvarimo vrhunsko storitev.

Razvili smo uporabne in funkcionalne sisteme za lansiranje novih in že obstoječih izdelkov po vsej državi in operiramo z bazo odličnih in izkušenih promotorjev. Naša odlika je »taylormade« pristop - prilagajamo se potrebam in željam naročnikov, ter smo vedno in v vsakem trenutku na voljo. Situacij nikoli ne prepuščamo naključju, ampak na terenu izvajamo stoodstotni nadzor nad vsemi aktivnostmi.

Ekipa Promocije.si, poleg kvalitetno izvedenih storitev, za vas pripravlja tudi modne dogodke, ki skupaj s prefinjenostjo in dodelanim slogom, na kreativen in profesionalen način predstavljajo vašo vizijo potencialnim kupcem. Za Vas smo tu skozi celotno modno popotovanje, zavito v trendovsko idiličnost, vse od izdelave koncepta do končne realizacije. Vašim proizvodom dodamo pridih glamurja, modernosti in privlačnosti. Pozitiven in z izkušnjami podprt team se pri ustvarjanju modnih dogodkov vedno povezuje z znanimi obrazi iz sveta mode. 

Stranke o nas

"Na Promocije.s d.o.o. in Damijana se lahko vedno zanesete!"   

Marko Pavič   
Avtotehnika d.o.o.   

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive